DSCN4491

Fuqizimi i gruas

Në një komunitet si Bathorja, roli I gruas duket sikur kufizohet nga 4 muret e shtëpisë, ku ata kanë si mission të kujdesen vetëm për shtëpinë dhe fëmijët, duke harruar kështu që gratë duhet të jenë të lumtura që...

IMG_6690

Klubi i shkollës

Që prej 3 vitesh Global Care Albania ka një program specifik për fëmijët që shkojnë në shkollën fillore dhe që kanë nevojë për vëmendje të vecantë gjatë të mësuarit dhe me fëmijë që kanë probleme të të nxënit. Klasa...

DSCN3873

Luaj dhe mëso

Global Care Albania ka si qëllim fëmijët vulnerabël që jetojnë në zonën e Bathores. E gjithë puna e këtij organizmi ka nisur me fëmijët dhe vazhdon edhe sot e kësaj dite me fëmijët. Prej 10 vitesh cdo fundjavë organizohen...

IMG_6708

Shëndet

Global Care Albania ka filluar projektin me fëmijë me aftësi ndryshe që prej 2011. Ky shërbim ofrohet falas dhe ka si target fëmijë që vijnë nga familje me vështirësi financiare, ku mundësia për të marrë këtë shërbim kaq të...

foto-print

Fun Faith Friends

Të formojmë një grup rinor që e do Perëndinë dhe të krijojmë klimë respekti e miqësie brenda grupit, ky është qëllimi që Global Care Albania ka për shërbesën e të rinjve. Për 7 vite me rradhë GCA ka organizuar...

Vizita në familje

Global Care Albania është një organizatë në komunitet dhe për komunitetin. Vizitat në familje janë pjesë e punës së përditshme dhe janë një përqasje e mirë ndaj komunitetit duke lejuar kështu një njohje më të mirë të problematikave dhe...