167112_1567950200117_6994862_n

Global Care Albania ka si qëllim fëmijët vulnerabël që jetojnë në zonën e Bathores. E gjithë puna e këtij organizmi ka nisur me fëmijët dhe vazhdon edhe sot e kësaj dite me fëmijët. Prej 10 vitesh cdo fundjavë organizohen takime argëtuese për fëmijët ku Global Care Albania synon të krijojë një mjedis të sigurt dhe të gëzueshëm për fëmijët dhe në të njëjtën kohë të krijojë mundësi për zhvillim të njohurive dhe talenteve të këtyre fëmijëve.

Aktivitetet:

  1. Organizimi I kampeve verore
  2. Festime të ndryshme (Krishtlindja, Dita e fëmijëve, ditëlindje)
  3. Organizimi I konkurseve për të stimuluar njohuritë e fëmijëve
  4. Të ftuar të vecantë

Shkolla e së dielës