GCA 15 years

Ne 23 Tetor 2015, Global Care Albania festoi 15 vjetorin e punes ne komunitetin e Bathores. Pergjate viteve, shume gjera kane ndryshuar per vete organizaten dhe per komunitetin. U mblodhen se bashku miq e partnere per te ndare historite dhe kujtimet e tyre nga vitet e kaluara dhe per te festuar ndersa bejme kujtime edhe per te ardhmen. Rreth 80 njerez ishin pjese e ketij festimi. Nje galeri me foto u pergatit nga mikesha jone Susan nga Anglia per t’u pare nga çdokush; foto qe tregojne sesi gjithçka filloi kur pothuajse nuk kishte asgje ne Bathore dhe madje as nje vend lokalizimi per GCA.

Miq dhe partnere si: John White, Paul de Lange, Peter, Derek and Susan dhe shume te tjere ishin aty per te gezuar me ne.

Gezuar 15 vjetorin GCA!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*